Bulldogs damer videre til Finalen!
Skrevet af Tex d. 10/04/2010 23:00
Guldfavoritterne skuffede ikke i semifinalen og sikrede sig lørdag adgang til finalen

Udvidet nyhedstekst

Med en sejr på 0-8 i bagagen fra det modsatte opgør, Semifinale 1 i Århus, skulle der næsten ske store katastrofer på hjemmebanen i Abildgårdhallen for at Bulldogs damerne skulle kunne undgå at kvalificere sig til DM Finalen lør. 24 april i Aalborg Stadionhal. Damerne gik også ind til kampen med stor gejst og vilje og hev endnu en storsejr hjem, så nu er de finaleklar!

De lokale piger førte med 3-1 efter 1 periode og selvom at ÅFS kæmpede bravt, havde de ikke evnen til at lukke det kompakte Bulldogs forsvar op med en meget sikker Anne Brun i Bulldogs målet. ÅFS fik ikke scoret mere i kampen, mens at Bulldogs lavede 3 mål mere pr periode og det resulterede i en fortjent 9-1 storsejr til Bulldogs Umbro Liga Damer.

Med en samlet 17-1 sejr i semifinalerne mod Århus FS, kan Bulldogs damer nu se frem til at skulle møde sjællandske Rødovre FC i finalen, Rødovre FC slog nemlig AaB Floorball ud af turneringen i eftermiddag med 6-2 og med 9-2 i forrige weekend. Rødovre bliver en ny og ukendt finale modstander for holdet, som deltager i sin 6 DM Finale i træk!

Kampfakta: Frederikshavn Bulldogs - Århus FS: (3-1)(3-0)(3-0) = 9-1 sejr til Frederikshavn Bulldogs.

Pointgøre Frederikshavn Bulldogs (mål/ass): Karen Vester 2+2, Gitte Svendsen 1+2, Stinne Jørgensen 1+2, Camilla Sørig 2+0, Malene Falster Olsen 2+0, Cecilia De Nardo 1+0 og Mette Faurholt 0+1.