Sport45

Tips om Tips : Hafnia FC - Kvissel FC


Søndag spilles anden kvartfinale kamp mellem de to hold, første møde mellem de to hold gav en stor sejr til Kvissel på hele 12-4, det var noget mere end jeg havde regnet med, men Kvissel viste format efter at have været bagud med 2-0.
Med det i mente og at Kvissel nu kan spille kontra spil som jeg har set dem været utrolig gode til, gør at man må forvente at Kvissel tager andet stik hjem også. Hafnia er tvunget til at vinde kampen hvis de ikke skal hægtes alt for meget af kampen , så jeg forventer de vil prøve at lægge et højt pres på Kvissel og det er farligt da de har et par utrolige farlige herre oppe foran, som ved hvordan man score, de skal altså ikke have mange chancer før den er i kassen.
Oddset til udesejr på Kvissel er på hele 1.75 ved Danbook.com hvilket jeg mener er ret flot, når nu de vinder første kamp med hele 4-12 Jeg vælger derfor at spille 3 units på et 2 tal hos Danbook.com

Jeg forventer dog en lidt tættere kamp i søndagens kamp, men med 8 måls sejr så er det vent til at Kvissel er favorit til at vinde kamp nummer to også.


Husk SPORT45 og Danbook.com har en konkurrence hvor du kan vinde fine præmier ved at spille på kvartfinalerne, der er ekstra præmier for 900kr og da floorball ikke er den sport der spilles mest på, er der altså en fin chance for at lave lidt ekstra penge ! Du kan læse mere om konkurrencen her!Husk du kan se flere tips også floorball tipshttp://tipsomtips.com/


Dan von der Lippe d. 26/03/2011 21:28 · Udskriv