Sport45

Præsentation af damelandsholdet: Carina Kaarsberg


De næste par uger vil Sport45 i samarbejde med DaFU lave en lille præsentation af de 19 spillere, der udgør damelandsholdet, der 2. - 6. februar skal forsøge at kvalificere Danmark til VM 2011 i Schweiz. Anden spiller i rækken er målvogter Carina Kaarsberg.


Navn, alder, fødested og nuværende bopæl?
Carina Selmer Kaarsberg, er 25 år født og opvokset i Herlev som jeg også bor i nu.

Klub og position på banen?
Jeg er målvogter og spiller i min moderklub Herlev FC.

Hvornår begyndte du at spille floorball og hvorfor?
Jeg begyndte at spille floorball tilbage i 2003 i Herlev FC, fordi en af mine veninder spurgte om jeg ikke havde lyst til at prøve da hendes mand spillede ville hun også prøve det. Jeg startede så som udespiller men fordi holdet manglede en målvoger valgte jeg at starte i målet.Hvilke klubber har du spillet i og har du vundet nogen titler?
Jeg har spillet i følgende klubber:
Herlev FC - 2003-2005
Bulldogs FC - 2005-2010
Herlev FC - 2010-

Titler:
4 DM-Guld (2006, 2007, 2009, 2010)
1 DM-Sølv (2008)
2 Pokal Guld (2008, 2009)
1 Pokal Sølv (2006)
Årets hold i Danmark 2008, 2009 (DaFU)

Hvad fascinerer dig især ved floorballsporten og den position du har på holdet?
Det mest fascinerende ved floorballsporten er vil den speed der kan være i kampe og den teknik og taktisk kunnen som man kan få sig. Angående min position på holdet i Herlev FC, så er det mest spændende og udfordrende helt klart, at der sker en masse kampene. Derudover så det, at jeg kan lære fra mig af det jeg kan, hvilket også kan udvikle mit eget spil. På landsholdsplan, der er det mest spændende og udfordrende ved min position nok det teamwork, man skal have med den anden/de andre keeper som normalt altid fungerer til UG.

Nævn dine tre vigtigste egenskaber som floorballspiller?
God træningsmentalitet, uden den ja så bliver man vil hellere ikke bedre, da træning er en vigtig del. Hvis det stod til mig så skulle man også træne en del mere på klubholdene - gerne 3-4 gang om ugen - for at den træning man laver ikke kun vedligeholder formen og det man kan på banen, men derimod at man ved flere træninger vil kunne forbedre ikke bare sig selv, men holdet og hele sporten generelt.

Ambitioner, fordi uden dem kommer du ikke langt.

Konkurrencemenneske, da konkurrence gør mig bedre i længden.

Har du dyrket andre sportsgrene på konkurrenceniveau?
Alle sportsgrene er vel præget af konkurrence? Så ja, har spillet en del forskellige sportsgrene. Men det jeg har spillet i flest år er fodbold, hvorefter jeg stoppede, for at kunne give mig 100% til floorball.

Hvornår blev du første gang udtaget til en landsholdssamling i floorball og hvornår spillede du din første officielle landskamp?
Jeg blev første gang udtaget i slutningen af 2005 eller starten af 2006. Den første officielle landskamp kan jeg ikke huske, desværre.

Hvilke ambitioner har du på egne vegne og for landsholdet det næste års tid?
Mine ambitioner omkring landsholdet er at få et super teamwork målvogterne imellem og på den måde kan vi sammen forhåbenligt skabe et højt stabilt niveau, der sikkrer os VM-deltagelse til december 2011. Skulle det ske, er min personlig ambition selvfølgelige at ville kæmpe for at komme med det det VM også.

Foto: Morten Frivert Hansen, Floorballcity.dk