Sport45

Hvem vinder kvinde håndboldligaen


Hvem vinder kvinde håndboldligaen
Source: Pixabay

Vi begynder efterhånden at nærme os slutningen af håndboldsæsonen for kvinder, og dermed spidser det også til i toppen af ligaen. Hvem skal nå at komme med i det eftertragtede Play-off spil, så de har mulighed for at spille med om mesterskabet.

Et hold som HC Odense har ikke de største eller mest stolte traditioner indenfor Håndbold, men de er på vej mod det første mesterskab i mange år.

Det er yderst overraskende, at hold som FC Midtjylland og især Team Esbjerg har haft så store problemer i løbet af denne sæson, hvor hold som HC Odense og København Håndbold har haft meget lettere med at følge med i toppen end de har haft i tidligere sæsoner.

Det er dog ufattelig tæt i toppen af ligaen, hvor København i øjeblikket indtager den på førstepladsen med 33 point, mens Odense ligger på 2. pladsen med 31 point og FC Midtjylland lige i hælene med 30 point.

Det er de otte bedste hold, som sikrer sig en plads i slutspillet, hvor alle hold reelt kan gå hen og vinde. Team Tvis Holstebro kan stadig nå det, mens løbet dog er kørt for Aarhus United og de to absolutte bundhold, Rinkøbing og Ajax.
De to hold skal kæmpe om den direkte nedrykningsplads, hvor der i øjeblikket kun er to point, der skiller dem ad fra 1. division.Source: Pixabay
Hvem vinder Kvindeligaen

Vi vender dog blikket væk fra bunden af ligaen og kigger i stedet mod toppen. Det er nemlig utrolig tæt i toppen af ligaen, og det indikere de forskellige håndbold odds hos bet365 også.

Fem hold har fortsat muligheden for at vinde kvindeligaen, hvis man kigger hos bet365.

HC Odense er storfavoritter, og lige nu giver de odds 2.37 gange indsatsen igen, hvis de skulle gå hen og blive danske mestre. Lige efter dem kommer FC Midtjylland håndbold, som vandt ligaen forrige år.

De er i øjeblikket placeret på 3. pladsen, og de giver pengene 4.00 gange igen, hvis de formår at genvinde det danske mesterskab i håndbold for kvinder.

København Håndbold er dog ikke udenfor chancer for at vinde. De topper ligaen i øjeblikket, men de er alligevel kun 3. favoritter til at vinde ligaen. De giver i skrivende stund 5.50 gange indsatsen igen, og det skyldes måske, at deres formkurve er nedadgående, hvor de senest tabte til Randers HK.

Den traditionsrige håndboldklub Viborg, er heller ikke uden chancer for at vinde, men der er dog ikke meget der tyder på, at domkirkebyen skal have endnu et mesterskab til klubben.

Viborg ligger placeret på en 4. plads med 27 point, hvilket kom i stand efter en yderst snæver sejr mod bundholdet Aarhus United.

Sidst men ikke mindst er der Esbjerg Håndbold, som i løbet af de eneste år har været en magtfaktor i dansk håndbold. I denne sæson har de dog været en skygge af sig selv, hvilket hovedsageligt har været pga. graviditeter og skader til vigtige spillere.

Hvis Esbjerg Håndbold skal vinde ligaen, skal de til at oppe sig. De er placeret med 26 point på en 6. plads, og de giver lige nu odds 9.00 til at vinde.