Sport45

Høj Dramatisk Århus Derby

Team Århus Floorball tog i dagens kamp imod lokalrivalerne fra Århus Floorball Klub i 3. division. Team Århus Floorball kom til kampen som ubesejret i sæsonens kampe i 3. division.

Med 14 sekunder igen af 3. periode fik ÅFK en friløber, som blev loppet over Man of the match Allan “Pingo” Jessen, og på vej i mål blev den reddet af Ondrej i feltet, hvilket betød at ÅFK med 14 sekunder igen fik muligheden for at komme på 6-6 på straffeslag. Men heldigvis ramte de overliggeren og Team Århus Floorball kunne afværge det sidste pres fra ÅFK og fortjent fejre sejren. Ingen tvivl om at Team Århus Floorball spillede klart bedst, dog var det op af bakke nede 0-5, men god holdånd, flotte individuelle præstationer både i forsvar og angreb gav den fortjente sejr. Og mon ikke tilskuerne fik en rigtig god oplevelse med både straffeslag, 2 og 5 minutters udvisninger… Ja alt hvad man kan ønske sig i et derby. Tak til ÅFK for den flotte indsats og for en seværdig kamp.