Sport45

Flot fight i nederlag til Tjekkiet

Som ventet var Danmark oppe imod overmagten, da de i dag mødte Tjekkiet. En rigtig fin første periode blev efterfulgt af en skidt anden periode som gav en 5-1 sejr til Tjekkiet. Danmark formåede dog at spille 0-0 i tredje periode, og kan alt i alt være fint tilfredse med deres indsats i dagens kamp.

Kamp referat :
1 periode
Perioden starter som ventet, det er ikke et dansk hold der har bolden ret meget, tjekkerne spiller danskerne helt i bund, og får da også flere store chancer og man kan virkelig se tempoet er en tand højere end hvad danskerne normalt er vant til. Men på trods af Tjekkerne har bolden og får flere chancer, så er det alligevel et lidt tilfældigt langskudsmål der bringer tjekkerne foran i tiden11.52 Patrik Suchanek får bolden omkring midterlinjen og lige efter han passere den, får han skudt kanonen af og bolden sejler desværre ind i det danske mål ØV !

Kampen forsætter herefter med tjekkisk pres, men danskerne får faktiks lukket endnu mere af og står virkelig kompakt ! Vi får da også et par enkelte chancer indiellem, men den klart største står Jacob Manniche Andersen for.

Efter 18 min. modtager Jacob Manniche Andersen bolden bag fra mål og står helt fri foran det tjekkiske mål men brænder den dobbelt chance. Sådan en må ikke brændes hvis man skal slå Tjekkerne !

De sidste to minutter går uden flere mål og Danmark kan gå til pause, nede med 1-0. En fortjent føring til Tjekkiet der vel har bolden 80-85% af tiden

2 periode
Desværre får tjekkerne en drømmestart på anden periode, efter kun 30 sekunder bringer de sig foran med 2-0 Igen et langskudsmål som næsten var fra samme sted som 1-0 målet

Danmark fpr dog kort tid efter muligheden for at komme tilbage da tjekkerne får vist en mand ud. Men det danske powerplay giver ikke det store, og faktisk bliver tjekkerne snydt for et mål, da de på en friløber får skudt bolden op i overlæggeren og ned bag linjen men dommerne vinker heldigvis afværgende

3-0 målet kommer efter knap 6 min og er lidt tilfældigt at den går ind. Martin Tokos skyder fra siden og bolden rammer MikeTrolle, men desværre hopper den over ham og i mål.

Det bliver også til 4-0 og igen på et langskudsmål midt fra banen.

5-0 bliver det også til, da et frislag i hjørnet bliver spillet bagud og der står Jan Jelinek og han hamre den i kassen, bolden bliver rettet af så Mike ikke har en chance

Så får landstræner Kasper Sindt nok, og kalder i tiden 13:21 Timeout. Kasper Sindt vil have danskerne til at have bedre fat i den midtzone som har givet 3-4 mål til tjekkerne

1½ min senere får 15 tjekkerne frislag lige foran det danske mål, danskerne erobre dog bolden efterfølgende og slår kontra men misser den fine chance for et mål.

Efter 15.47 får tjekkerne en afventende udvisning, men de får flot stoppet spillet, og det efterfølgende danske powerplay giver ikke det store, selvom vi får spillet bolden flot rundt.

Det gør vi dog efter 18 minutter, da Brian Jensen score et rigtig flot langskudsmål. Han skyder fra egen bane ! og bolden bliver rettet af lige før den tjekkiske målmand 5-1 !

Tiden løber derefter ud og anden periode slutter med en samlet færing på 5-1 til Tjekkiet.

3 periode
Tredje periode startede ud i et noget lavere tempo end de to første. Det var tydeligt at tjekkerne var tilfredse med føringen og ikke havde behov for at lægge maksimalt pres på Danskerne i tredje periode.
Det var dog stadigvæk tjekkerne der havde bolden mest, men de danske drenge kom nu frem til flere store chancer samtidig med de fik lukket rigtig godt af bagud.

Der er dog ikke det store at skrive om perioden, andet end at det er flot at se de danske drenge ikke giver op efter den anden periode de var igennem. Perioden ender 0-0 og det kan Danskerne være tilfredse med.

Samlet ender kampen med en sikker 5-1 sejr til Tjekkerne, der aldrig var i fare. Men Danmark har fin ære af kampen og spillede deres chance og specielt første periode var et stykke flot defensivt arbejde !