Sport45

Gennemgang af weekendens liga kampe

Vanløse Floorball - Frederikshavn Blackhawks 2 - 12
Overraskende stor sejr til Blackhawks. efter en tæt første periode kom der for alvor gang i Blackhawks der sætter mere pres på og fr lukket op for Vanløses defensiv. Med sejren kravler Blackhawks op over Vanløse der må være voldsomt skuffet over det store nederlag.

Benløse FC - BFC Vendsyssel Hot Shots 3 - 4
Brønderslev fik endnu en sejr efter en skidt start. Bagud 3-0 i første periode henter man Benløse og trækker sig serjrigt ud af kampen med en 3-4 sejr. Flot og stærkt at komme igen, men skidt at det ligner et mønster man ikke er klar fra start ! Benløse derimod må være skuffede, foran 3-0 og alligevel ender det igen uden en sejr. Man kan ikke være helt tilfredse som sæsonen har tegnet sig hidtil !

Copenhagen FC - Sunds Seahawks FC 10 - 8
I en målrig kamp holdt Copenhagen fast i toppen mens Sunds med nederlaget stadigvæk høre til i gruppen af hold der kæmper i bunden. Selvom antallet af mål i kampen måske er en smule overraskende, er resultatet af kampen ikke.

AaB Floorball - ÅFK 3 - 5
ÅFK begynder stille og roligt at hente point hjem efter deres træner skift. Kampen var en tæt affære, med periodecifrene 1-2, 1-2 og 1-1. Og sejren betyder at ÅFK kan trække en smule væk fra bundstriden, mens AaB misser en gylden mulighed for at rykke helt op og presse på i top 4.