Sport45

BFC Vendsyssel Hot Shots godt fra land

Det blev en meget taktisk affære i en pænt fyldt TST Hal i Århus, hvor hjemmeholdet Århus FK tog imod BFC Vendsyssel Hot Shots til sæsonens første Unihoc Floorball Liga kamp for begges vedkommende.

Der blev ikke satset det helt store fremad i de 2 første perioder fra nogen af holdenes side, der blev fremvist et meget afventende spil og der stod da også kun 2-4 i BFC Vendsyssel favør efter de første 40 minutters spil, absolut ikke nogen sikker føring.

Men i 3 periode får BFC Vendsyssel hul på bylden og rykker fra hjemmeholdet Århus FK, man scorer på chancerne som opstår undervejs og i BFC Vendsyssel målet, forhindrer en storspillende målmand Anders Kjær, Århus FK i at gøre det samme.

Alt dette tilsammen, gav en tilfreds BFC Vendsyssel Træner, Kim Olesen, 3 point med hjem i bagagen. Nu kan han og holdet se frem mod næste weekends opgør i hovedstaden, hvor Vanløse Floorball tager imod på Lørdag d. 27 september kl 14.30. Vanløse slog midtjyske, Sunds Seahawks 4-2 i deres opgør lørdag eftermiddag i Vanløse Hallen.