Sport45

Jonas Risom: Mit syn på final 4

Da vi går i omklædningen inden semifinalen, var der meget stille i forhold til hvad der normalt er af larm inden en kamp. Der var fuld fokus fra samtlige mand, fra start!!

Vi vidste på forhånd at Benløse har profiler, der så sent som i sidste weekend drev gæk med AaB Herre Liga. Vi vidste også at hele nøglen til at vinde denne kamp, lå i vores forsvarsspil. Og allerede fra start af kampen, vidste Benløse at de kunne spille god floorball. Men ligeledes præsterede vi en sublim indsats defensivt! Benløse havde nok bolde 65% af hele kampen.

Kampen startede med stort pres fra Benløses side, der også resulterede i et mål omkr. 8 min. inde i kampen. 1-0 til Benløse blev også periodens resultat.

Efter lidt alvorlig snak i omklædningsrummet gik vi ind til anden periode med troen på, at vi stadig kunne være med. Drengene kæmpede og det resulterede i et mål sat ind af Jacob Olsen. Syv min. senere er Benløse på spil igen, men vi vil ikke lade os slå ud og og 6 min. senere er Markus Leander på pletten og sætter den ind til stillingen 2-2. Dette er også periodens resultat.

Tredje periode starter på samme måde - holdene er utrolig lige. Vi får en udvisning og 4 min. inde i kampen scorer Benløse i powerplay til 3-2.

Tolv min. inde i perioden er det vores tur igen:), denne gang er det Jonathan Sørensen, der får sat den ind. Vi får endnu en udvisning, som nemt kunne have gjort noget ved resultatet, men heldigvis klarer vi frisag og da hornet lyder efter de 60 min. står der 3-3 på tavlen og vi skal ud i forlænget spilletid.

Overtiden blev en rigtig gyser, men 7 minutter inde i overtiden er den altid målfarlige Jacob Olsen på pletten og får sat bolden ind - sejren er i land
Under stort set hele kampen spillede vi med 2 faste kæder, og 1 aflastningskæde. Set tilbage i bakspejlet var det nok en af hovedårsagerne til at vi vandt!

Efter kampen, tog vi tilbage til hotellet, hvor der blev serveret en yderst velfortjent gang flæskesteg!

Søndag morgen, var der utrolig mange der var tidligt oppe. Truppen var igen utrolig fokuseret og meget spændte.
Vi tog os god tid og fik en ordenlig omgang mad inden afgang til hallen.
Inden kampen var der faktisk en meget afslappet stemning, truppen virkede til tider ukoncentreret.

Vi kommer hurtigt bagud med 2-0 på to tåbelige udvisninger, og her kom den afslappede indstilling og bed os i røven! Efter en ordenlig opsang, kom der endelig gang i koncentrationen.
Fra start til slut var det os der var boldstyrende, og det var en ufattelig vilje til at smide sig i skud og en dygtig målmand fra AaB der holdte os fra at score mere end vi gjorde.
Jonathan Sørensen gør det til 2-1 på et kontramål, som også er stillingen ved 1. periodes afslutning.

I 2. periode styre vi spillet totalt, og 2 hurtige mål, et på kontra og et modbydeligt slagskud fra Jonas Johansen sender os på rette vej! Begge hold har dog stadig chancer, og man kan kun beundre begge målmænd i denne kamp! En fryd for øjet!!!

I 3. periode kommer AaB på 3-3 og der er nu igen intens spænding. Vi kommer dog på 4-3, efter en gang klumspil foran deres mål. Dog skal vi igen dumme os på koncentrationen da Aab udligner til 4-4 på et frislag tæt under vores mål. Jeg går derefter lidt ned på folk, og det hele syder og bobler i hallen! Emil Rom straffer AaB på en kontra, og sender den forbi Jonas Jensen i AaB målet, dog får Anders Bering sidste stav på, da han hjælper bolden over stregen. Med 1 minut og 33 sekunder tilbage tager AaB timeout. Vi bryder over i en meget defensiv formation, da de kommer til at tage målmanden ud. Vi parkerer stort set bare holdbussen foran vores mål, og efter at have modtaget 2 skud på inderlåret er det semifinalehelten Jacob Olsen der sender bolden i et tomt Aab mål.

Når jeg kigger tilbage på kampen, var jeg faktisk ikke i tvivl på noget tidspunkt. Al ære og respekt til Aab for det fortjener de helt oprigtigt!! Når man ser på deres hold, på papiret, var der ikke nogle navne der var helt vilde. Men de havde et hold, og en fantastisk vilje! Jeg tager hatten af for træner teamet bag det hold!

Hvis der skal fremhæves nogle fra vores hold er der to:

Jonas Juul Jensen, som egentligt er u15 spiller. Efter dette final4 bør der virkelig ikke stilles spørgsmålstegn bag den knægts talent! En ufattelig ro, og en fantastisk evne til at lave de helt store redninger! Den knægt bliver den aller bedste danske målmand, hvis han selv vil det!

Jacob Olsen, en ufattelig teknisk forward, der score mål på stribe! Det er mig virkelig en gåde at den knægt ikke er på u19 landsholdet! Jeg håber at trænerteamet på u19 landsholdet har en virkelig dårlig smag i munden når man tænker på at de endda havde muligheden for at tage ham med, på et skadesafbud. Men de var selvfølgelig heller ikke tilstede under final4 til at se hvilke spillere der virkelig er varme for tiden, så den dårlige smag i munden har de alligevel ikke! FOR RINGE!!!

Jeg skal takke alle omkring holdet der har hjulpet til! Det har været en fantastisk rejse til triumfen!