Sport45

Christoffer Pahle ny cheftræner i TÅF


Pressemeddelelse Team Århus Floorball
Team Århus Floorballs nye cheftræner for herreligaholdet er den 26-årige Christoffer Pahle. Pahle er et kendt ansigt i TÅF, hvor han de sidste år har været formand for klubben – og siden 2006 har spillet på klubbens ligahold med 147 førsteholdskampe til følge.

Pahle har ligeledes været fast mand på det danske landshold siden 2010, hvorfra han har samlet international erfaring. De seneste år har dog også været præget af en hel del skader, hvorfor tanken om en overgang til trænerrollen har levet i kulissen gennem nogen tid.

På trænerfronten har Christoffer Pahle fungeret som ungdomstræner i TÅF gennem flere sæsoner, men nu tager han skridtet ind i en satsning på trænerhvervet for alvor.

Sportschef Jens Ørhøj er meget tilfreds med aftalen:

- Dette er en del af mere langsigtet tankegang for ligaholdet. Pahle har som spiller, leder og træner vist store evner – og dette sammenholdt med hans personlighed og tilgang til floorballspillet, så føler jeg, at vi har fundet den rette person for fremtiden. Han har endvidere et indgående kendskab til holdet og dets udvikling gennem de seneste sæsoner. Vi er selvfølgelig bekendt med udfordringen med at gå fra en rolle som spiller til trænerrollen, men den er vi fint klar til at håndtere, udtaler Jens Ørhøj.

Christoffer Pahle vil blive assisteret af 26-årige Brian Nielsen, der kommer til TÅF fra svenske FBC Engelholm, men har sin floorballopvækst i Frederikshavn Bulldogs. Nielsen – også kaldet ”Wulle” skal fungere som spillende assistent.

- Det er en klassespiller med stor erfaring fra den danske liga, landsholdet og nu et år i Sverige. Wulle skal selvfølgelig fokusere på sit spil, men han har en personlighed og erfaring, hvor han har rigtigt meget at bidrage også i trænerrollen, så vi glæder os til samarbejdet såvel indenfor banderne som udenfor, udtaler Ørhøj.

Klubben har endvidere planer at udvide trænerteamet med yderligere en assistenttræner.

- Vi håber, at vi i juli eller august kan præsentere yderligere en person i staben. Men vi er meget tilfredse med sammensætning med Pahle og Wulle, der med hver deres erfaring, personlighed og kompetencer komplimenterer hinanden til et godt team, afslutter Ørhøj.

Christoffer Pahle og Brian Nielsen blev præsenteret for spillertruppen lørdag – og træningen igangsættes allerede mandag aften. For information kontakt cheftræner Christoffer Pahle på formand@taaf.dk eller 40563296 eller sportschef@taaf.dk eller 61279005.