Sport45

Michael Dahl holder prøvetræning


Så er der skemalagt to åbne prøvetræninger, hvor alle med ambition om at blive del af Herlev FC's 1.herre i sæsonen 2012-13, er meget velkomne.

De to træninger afholdes begge i Anneks-Hallen (Herlev Hal 2), på Tvedvangen 198 i Herlev:

1.træning: Mandag 18.juni kl. 18:00
2.træning: Mandag 25.juni kl. 19:30

For spørgsmål er man velkommen til at kontakte cheftræner Michael Dahl på 29 44 30 75, eller mail Michael.John.Dahl@bec.dk.

Eller alternativt bestyrelsen v. Anders Nyholt, 21 69 28 67, eller mail Andersny@mail.dk.

Synes du navnet Michael Dahl lyder bekendt, så er det forståeligt, læs nedenfor en lille præsentation om ham:

Ny træner for Herlev FC's 1.herrer for den kommende sæson, er Michael Dahl.

Michael Dahl har senest været cheftræner i Solrød FT, og indgår i trænerteamet omkring Dansk Floorball Unions talentprojekt i Øst.

Han har tidligere indgået i trænerteams i en række andre klubber, blandt andet Benløse FC og som spillede assisttræner og målmandstræner i Herlev.

Michael Dahl tilbragte en stor del af sin aktive karriere i Herlev FC, hvor han 1999-2003 var med til at vinde 3 DM-Guld i 1 DM-Bronze. Han har sågar (i 1997) opnået titlen som Årets Person i Herlev FC. Så det er, med andre ord, ikke bare en kapacitet, men også lidt af et koryfæ, der nu er tilbage blandt de gul-sorte.

Bestyrelsen i Herlev FC byder Michael Dahl varmt velkommen, og ser frem til samarbejdet. Begge parter er enige om at det er ungdommen der skal være i fokus.