Sport45

DaFU vil pålægge VF tilskuerrapport


Efter næstsidste turneringskamp mod Vanløse d. 18. februar, havde dommerne indberettet en række mindre episoder om tilskuernes opførsel i den ellers generelle festlige stemning. Enkelte af disse episoder var naturligvis uheldige, og klubben beklager at de opstod.

DaFUs turneringsudvalg har på baggrund af indberetningen besluttet, at der til hver kamp med VF herre 1 skal udfyldes en tilskuerrapport. Vallensbæk Floorball tager DaFUs ønske til efterretning men er uenig i beslutningen.

Tiltaget har været forsøgt for år tilbage, hvor klubben oplevede en uheldig episode, da rapporten skulle udfyldes. En daværende dommer nægtede at underskrive denne, da en tilskuer havde kommenteret på måden han løb på under kampen. VF ser tilskuerrapporten som en meget subjektiv rapport, baseret på den enkeltes opfattelse af forholdene, frem for et objektivt synspunkt. Rapporten er derfor med til at ødelægge lysten til fortsat at skabe stemning i hallen ved at opfordre lokalsamfundet til at bakke op om holdet.

Vi har desuden opfattelsen af, at de fleste klubber, der har gæstet Vallensbæk, er gået derfra med en fed oplevelse af stemning i forhold til kampe i andre haller. Måske er det også værd at nævne, at DAFU tidligere har ønsket vores tilskuere til en landholdskamp i Jylland for at skabe stemning.

Vi kan blot håbe, at de som rent faktisk vil det her (udøverne) hos vores konkurrenter i Ligaen vil begræde, hvis DaFU fortsat sanktionerer stemning på lægterne.