Sport45

DaFU vil pålægge VF tilskuerrapport


Efter næstsidste turneringskamp mod Vanløse d. 18. februar, havde dommerne indberettet en række mindre episoder om tilskuernes opførsel i den ellers generelle festlige stemning. Enkelte af disse episoder var naturligvis uheldige, og klubben beklager at de opstod.

DaFUs turneringsudvalg har på baggrund af indberetningen besluttet, at der til hver kamp med VF herre 1 skal udfyldes en tilskuerrapport. Vallensbæk Floorball tager DaFUs ønske til efterretning men er uenig i beslutningen.

Tiltaget har været forsøgt for år tilbage, hvor klubben oplevede en uheldig episode, da rapporten skulle udfyldes. En daværende dommer nægtede at underskrive denne, da en tilskuer havde kommenteret på måden han løb på under kampen. VF ser tilskuerrapporten som en meget subjektiv rapport, baseret på den enkeltes opfattelse af forholdene, frem for et objektivt synspunkt. Rapporten er derfor med til at ødelægge lysten til fortsat at skabe stemning i hallen ved at opfordre lokalsamfundet til at bakke op om holdet.

Vi har desuden opfattelsen af, at de fleste klubber, der har gæstet Vallensbæk, er gået derfra med en fed oplevelse af stemning i forhold til kampe i andre haller. Måske er det også værd at nævne, at DAFU tidligere har ønsket vores tilskuere til en landholdskamp i Jylland for at skabe stemning.

Vi kan blot håbe, at de som rent faktisk vil det her (udøverne) hos vores konkurrenter i Ligaen vil begræde, hvis DaFU fortsat sanktionerer stemning på lægterne.
Kommentarer
#1 | borg d. 30/05/2012 23:05
Hvem er "vi" i ovenstående indlæg? Er det Sport 45 eller er det VF, eller er det nogle helt tredje?
#2 | ChristianD d. 31/05/2012 00:33
Artiklen er taget fra Vallensbæks hjemmeside og reflekterer derfor Vallensbæk Floorball's egen mening.
#3 | Dan von der Lippe d. 31/05/2012 06:26
Det er en bruger nyhed hvilket du kan se på nå navnet på forfatteren Wink
#4 | Loven d. 31/05/2012 09:30
Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår problemet..

Hvis dommeren har følt sig chikaneret, så skal det vel bare i rapporten, og så må TU forholde sig til om det er relevant eller dommeren har været for "ømskindet"?
Det må antages at både dommerne og den arrangerende forening, VF, har en interesse i, at kampen afvikles i en ordentlig atmosfære, og derfor samarbejder om det. Hvis VF allerede på forhånd ved, at det bliver et problem, at samarbejde med dommerne, så bør man måske kigge indad..

I relation til "afsender-problematikken", er jeg helt på linje med Borg, at det burde fremgå tydeligere. Mon ikke det blot kan løses ved, at sport45 skriver i deres retningslinjer for skribenter, at det skal fremgå tydeligt? Denne nyhed kunne f.eks. have haft en linje i toppen hvor der stod "Taget fra VF's hjemmeside, affattet af VF's bestyrelse..."
#5 | Dan von der Lippe d. 31/05/2012 15:23
Man kan altid se om det er en SPORt45 nyhed eller ej ved at se på navnet der har skrevet den, og i dette tilfælde er det en bruger og ikke en af SPORT45 redaktionen der har skrevet den, holdet bag SPORt45 kan ses i side menuen Wink
#6 | borg d. 31/05/2012 21:36
Hvis der var tale om et blog-indlæg var der naturligvis ingen tvivl om, at der var tale om et indlæg, som stod for skribentens egen regning (om end redaktionen vel stadig har et eller andet ansvar for indholdet på hjemmesiden). Når der er tale om en Nyhed må jeg formode, at den er godkendt af redaktionen, og dermed være et udtryk for redaktionens holdning, med mindre andet fremgår. Om skribenten så er medlem af Sport45-teamet eller ej kan jeg ikke se har nogen relevans i denne sammenhæng.
#7 | Dan von der Lippe d. 01/06/2012 07:25
Så har du misforstået hvad projektet med SPORT45 går ud på Wink og kunne være du skulle bruge lidt tid på at surfe lidt rundt og læse omkring det Wink Det står faktisk ret klart i OM SPORT45 ;=) Og nej SPORT45 nyheder er skrevet af skribenter og de kan ses i holdet bag SPORT45 en bruger nyhed kan godkendes om skribenten eller adminen er enig i den eller ej. Vi forbeholder os dog ret til at rette i dem men det sker ikke ret ofte, folk er gode til at skrive en en fin tone Wink
#8 | Loven d. 01/06/2012 11:00
Dan, jeg synes I har det rigtige koncept, da det helt sikkert giver den største strøm af nyheder.

Men når man har sådan et åbent koncept, synes jeg også man bør gøre det klart, hvem der er afsenderen. Der er jeg uenig med dig, at "Check skribenten og check det nuværende hold bag sport 45" er "klart". Det ville ikke kræve meget, at skrive det i starten af nyhederne, og det ville højne brugervenligheden, samt sikre jer (redaktionen) imod forsvekslingerne som så senere skal udredes.

Du virker meget defensiv overfor kritikken, så jeg vil gerne lige runde af med et thumbs up. Jeg synes sq I gør et rigtig godt stykke arbejde.

Ps. Totalt off-topic, men lige en til din notesbog: Når I laver slutspilsdækning, kan I så ikke lave en livetråd hvor alle kampe dækkes? Brugerne der opdatere kan så oprette et navn, f.eks. (Bulldogs - Rødover, Dan), som de skriver i. Kan kampene tilmed blive i forskellige farve, ville det være meget mere overskueligt, end en rodet replikboks.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.