Sport45

Rungsted-Hørsholm uden træner


Det er med stor beklagelse, at Rungsted HKs bestyrelse må meddele, at træner Jan Kruse Jensen ikke fortsætter i Rungsted HK som træner. Årsagen til bruddet skyldes uenigheder om den fremtidige strategi mellem træneren og bestyrelsen. Det er derfor ikke lykkedes at finde frem til en løsning parterne imellem.

- Grundet omstændigheder i klubben har jeg måtte se mig nødsaget til at takke af som træner i Rungsted HK, da jeg ikke kan gå på kompromis med mine principper, om hvad jeg som minimum kan og skal levere til holdet, forklarer den nu tidligere træner om bruddet med Rungsted HK og fortæller, at det er med vemod, at han stopper.

- Det har ikke været nogen nem beslutning, da jeg har været glad for at arbejde sammen med drengene på holdet. Jeg ønsker drengene alt held og lykke i den kommende sæson, siger Jan Kruse Jensen.

Jan Kruse Jensen har ambitioner om at videreudvikle sig selv som træner, og derfor er han nu i dialog med andre klubber om et fremtidigt engagement. Hvilken klub, der får gavn af hans kompetencer, afgøres inden for kort tid.

Klubbens bestyrelse, spillerne og spillerrådet vil gerne sige tak for denne gang til Jan Kruse Jensen, der var en afgørende faktor for Rungsted HKs flotte sæson, hvor det blev til en andenplads i 1. division øst, kun overgået af Helsingørs nu nyoprykket elitehold. Med smittende attitude og gode coachegenskaber fik han Rungsteds mandskab til at levere en mere end godkendt indsats i den netop overstået sæson.

Bestyrelsen vil i samarbejde med spillerrådet begynde at lede efter en ny træner til Rungsted HK.

Indtil videre varetages trænergerningen af Stephan Grey.