Sport45

U19 Landstræner om Østrig kampen


Charles Hansen udtaler følgende inde på pigernes VM side ang. kampen:
"Så startede VM for os. Vi har lige spillet åbningskamp mod Østrig. Østrig har på forhånd meldt ud at de ville gå efter oprykning. Men den gik ikke mod os ;)"

"Pigerne har været rolige og formåede ikke at blive for nervøse til første kamp. De var parate til at opfylde deres opgaver og klar til at spille bold! Uden at gå i dybden er det kort fortalt at pigerne fungerede som en smurt maskine."

"Vi startede med to kæder i starten af kampen, lige for at komme i gang og sætte Østrigerne under pres. Det lykedes og efter otte minutter gik vi på tre kæder.
Det skulle nemlig hurtigt vise sig at Østrigerne var til at snakke med.
Allerede i andet skifte satte Eva U19 landsholdtes allerførste scorring nogenside. Et lille indløb fra venstre side og et kort riv og bolden røg i krogen i højre side af målet."

"Herefter gik slaget sin gang og alle tre kæder fik lavet mål.
Vi forsøgte at presse højt for at bryde tidligt at komme til hurtige chancer. Ofte endte det med at vi havnede med to angribere helt inde under kassen hvilket gav en del mål.
Tror at ud af vore 12 mål blev mindts halvdelen af dem lavet helt inde i slottet. Østrig gav ringe modstand og i den sidste periode fokuserede vi på opspil og på flytte bolden rundt og spare på energien."

"Vi har fået en fantastisk start!!!! TILLYKKE PIGER. I ER SUPER SEJE!!! :)"

Husk du kan følge pigerne på deres Facebookside
Kommentarer
#1 | Tex d. 03/05/2012 12:14
Tror Østrigs U19 Damelandstræner skal søge efter nogle nye mål for holdet, efter 12-0 nederlag til Danmark, fik man også høvl af Canada med 13-0 og står nu med 0 point og en score på 0-25 efter 2 kampe... så han skal vist omformulere sit ønske om at rykke op i A divisionen, til at være glad for at der ikke er en C division at rykke ned i.. Av Av!!
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.