Sport45

Tips om tips: Bulldogs-Outlaws


Så er vi i gang med sidste runde i grundspillet, og i aften møder Frederikshavn Bulldogs, på hjemmebane det andet frederikshavner hold, FC Outlaws.

Ingen af de to hold har som sådan noget at spille for og så dog alligevel. Bulldogs skal bruge kampen som optakt til slutspillet, mens Outlaws der ikke kommer i slutspillet grundet deres 5 plads i grundspillet, kan bruge kampen til at sige pænt farvel til træner Ronny Knoph som står i spidsen for Outlaws for sidste gang.

De to hold har for vane at spille tætte kampe, hvor Bulldogs tager sejren hjem, således er alle tre kampe i grundspillet hidtil i denne sæson endt således :
FC Outlaws - Bulldogs 6-8
Bulldogs - FC Outlaws 3-2
FC Outlaws - Bulldogs 3-4

Jeg kunne godt være fristet til at spille på et 1 tal selvom den er med 0-3 i handicap, da outlaws dels ikke er det bedste ude hold, og dels ikke har vist skræmmende defensiv styrke de seneste mange kampe. Jeg vælger dog på trods af dette at spille på et 2 tal til odds 1.95 hos Danbook.com da jeg for det første er sikker på at i et lokal opgør som dette så vil vi se et tændt Outlaws hold der meget gerne vil slutte af med en sejr til deres træner. Desuden er det så vidt jeg kan se Outlaws normale hjemmebane de skal spille på, grundet kampen sendes på kanalsport.

Bulldogs har desuden ikke for vane at score vildt mange mål lige for tiden, så alt i alt ser jeg fin værdi i at spille på Outlaws sejr med handicap. Outlaws (7-9-13) spiller bedst imod de gode hold.