Sport45

Tips om tips : Sunds-Outlaws


Kampen i dag mellem Sunds og Outlaws er gået fra at være en kamp der ikke rigtig havde nogen betydning, til at være en kamp der kan hjælpe Outlaws med at stjæle den sidste slutspilds plads fra Team Århus Floorball.

Dette er blevet muligt med Team Århus nederlag i går, nu kan Outlaws med to sejre i de sidste to kampe nemlig komme over Team Århus der har en utrolig svær udebane kamp i sidste runde.
Kampen i dag imod Sunds er en kamp hvor Outlaws skal forsætte det gode spil de viste i sidste runde, hvor de slog netop Team Århus. Kan Outlaws få lukket af bagud således Sunds ikke får slået deres giftige kontra angreb, så er jeg overbevist om Outlaws vinder.

De to hold har mødt hinanden tre gange tidligere i denne sæson i ligaen, alle tre gange har Outlaws vundet med to mål (6 – 8 / 6 – 4 / 10 – 8)

Outlaws har med andre ord normalt godt fat i Sunds, men de skal ikke undervurderes, Sunds er et farligt hold der på de gode dage kan slå de bedste, jeg er dog sikker på at med den gulerod Outlaws fik i går, med Århus nederlaget, så kommer vi til at se et top motiveret Outlaws hold, der vinder over Sunds.

Odds på kampen er hos Danbook.com
3.25 6.75 1.57

Jeg vælger at spille 2 units på Outlaws sejr