Sport45

Invitation, med ligadommere på arbejde


SPORT45.dk har modtaget denne invitation som vi har lovet at dele her på siden. SPORT45.dk kan kun opfordre alle til at støtte op omkring dette arrangement :

I samarbejde med Frederikshavn Bulldogs og FC Outlaws vil Dommerudvalget gerne invitere alle dommere, dommeransvarlige og andre interesserede i dommerarbejdet til lokalopgør i Unihoc Floorball Ligaen, hvor du får mulighed for at følge dommerne og dommercoachen før, under og efter kampen.

Arrangementet finder sted:

Fredag den 2. marts kl. 18.00 i Idrætshallen, Frederikshavn.

Kampen bliver dømt af det nyudnævnte internationale dommerpar Jacob Frejlev og Kurt Løth, og de vil inden kampen fortælle om hvordan et topdommerpar forbereder sig både generelt, men også specifikt på denne kamp. De vil også fortælle lidt om, hvordan deres karriere har udviklet sig.

Mens dommerne varmer op til kampen vil dommercoach Erik Bilde fortælle om, hvordan en coach arbejder med dommerne, om hvad der arbejdes med både i den danske liga og internationalt og give gode råd til hvordan man bliver bedre dommer.

Inden kampen vil Frederikshavn Bulldogs og FC Outlaws være vært ved en let anretning.

I pauserne under kampen vil der være mulighed for at snakke om situationer fra kampen, og umiddelbart efter kampen vil deltagerne have mulighed for, sammen med dommercoachen, at gennemgå kampen sammen med dommerne

Vi håber med dette arrangement, at give dommere på alle niveauer (både klubdommere og navngivne dommere) mulighed for at få input til at dygtiggøre sig dommere og samtidig bruge nogle timer i godt selskab med kollegaer.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til planlægningen er tilmelding nødvendig senest tirsdag den 28. februar til Torben Rafn enten via mail nyholmrafn@live.dk eller på tlf. 29 48 61 21.

Med Dommerudvalgets vegne
Kim Falgren Vilger
Formand