Sport45

Mangler vi en klub ?


SPORT45.dk har en stor link database, men vi har ikke alle klubber i Danmark, og derfor beder vi om din hjælp !

Har du kendskab til en klub vi ikke har i vores link database, som du finder her så vil vi gerne opfordre dig til at forslå den som link, således vi kan få alle Danske klubber samlet på link siden.

Du kan forslå et nyt link ved at gå op i top menuen og "forslå nyt" eller du kan bruge det direkte link ved at trykke her.


Vi håber alle lige vil bruge 2 min på at tjekke om du kender en hjemmeside vi ikke har, da vi på den måde kan lave en endnu bedre dækning af dansk floorball.
Kommentarer
#1 | Peter d. 29/11/2011 10:31
For det første omkring nye links, så prøv at gennemgå Herlev floorballs linkside - er ret omfattende, og så vidt jeg kan se har de en hel del som I ikke har:
http://herlevfloorball.dk/links.aspx

Ydermere er deres design af netop link-siden 10 gange mere brugervenlig, så et forslag herfra om at I laver noget lignende (alle links og det er vel at mærke 70-80 stykker i hvert fald kan findes inden for et skærm-billede), så man hurtigt kan navigere rundt mellem de forskellige hjemmesider. Bruger selv altid deres, hvis man lige skal rundt og tjekke et par forskellige sider.
#2 | Dan von der Lippe d. 29/11/2011 13:24
Hej Peter, kritikken er modtaget, og jeg ser hvad jeg kan gøre for at gøre det mere bruger venligt.

Vi har allerede modtaget MANGE links, mange tak for det Wink forsæt endelig !
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.